OVER

Illustraties met glimlachgarantie

So Happy, dat ben ik. Mara. Als klein meisje werd ik verliefd op alle kleuren en vormen uit mijn vaders pen. Ik pikte zijn inkt en stiften, hij leerde mij alles over het vak. Ons vak. Les nummer één: volg je hart. En dat is precies wat ik nu – als groot meisje – doe. Door zoveel mogelijk tijd te delen met mijn allerliefsten en door zo vaak mogelijk fijne dingen te ontwerpen. Omdat het mij zo blij maakt, weet ik zeker: vandaag maak ik jou ook een stukje vrolijker. Met mijn design with a smile.

FUN FACTS

ZONNESCHIJN
Ik hou van de zon, dan krijg ik kriebels om van alles te veranderen in huis. Ik krijg zin om de muren in een nieuwe kleur te verven, te klussen en vrolijke, nieuwe tekeningen te maken.

MIAUW
Onze kat Oliver gaat altijd bovenop mijn tekeningen liggen. En soms staan er opeens zwarte natte kattenpootjes op mijn pas gemaakte schets.

cappucino

CAPPUCINO
Het liefst start ik mijn dag met tekenen onder het genot van een cappucino met heel veel schuim.

INSPIRATIE
Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, een dame met hoed op een terras in Frankrijk, een man met een enorm grote baard op de fiets in Amsterdam, kunst in een museum of de tekeningen van mijn kinderen, de bloesem in de bomen of een printje op een jurk.

DANSEN
Ik vind het geweldig om in de kamer te dansen met mijn drie kinderen: June, Luca en Noah. Het liefst met de muziek keihard.

HET LIEFST…
Eet ik sushi, drink ik droge witte wijn op een terras, loop ik met blote voeten in het gras, ga ik op vakantie met de tent, klets ik uren met mijn man, ga ik hardlopen in de natuur.

KLANTEN

Klanten en opdrachtgevers

Kennis en opleiding

Een selectie van de klanten waarmee ik gewerkt heb:
Kpc-groep
Vt-wonen
Anne-Claire Petit accessoires
Kindervakbeurs de Kleine Fabriek
Home-start
Developland
Portes
Me’kaar
Bobike
Mitros
Derk Makelaardij
en verschillende kleine (startende) bedrijven en particuliere klanten.

Kennis:
Photoshop
Illustrator
Indesign

Opleiding:
HKU (1998-2000)
Design Academy Eindhoven afstudeerrichting Men and Identity
(afgestudeerd in 2004)
Diverse cursussen bij Lilla Rogers Studio