Bijzondere geboortekaartjes So Happy ontwerpt unieke geboortekaartjes voor meisjes en jongens. Speciaal voor jullie maak ik een ontwerp van de naam van jullie kindje met jullie favoriete kleuren. Het thema (denk aan de seizoenen, dieren, auto's, bloemen) kan aangepast worden aan jullie wensen. Heb je interesse in een bijzonder geboortekaartje voor jullie kindje? Stuur me dan een mailtje en ik vertel je graag meer!

Bijzondere geboortekaartjes

So Happy ontwerpt unieke geboortekaartjes voor meisjes en jongens. Speciaal voor jullie maak ik een ontwerp van de naam van jullie kindje met jullie favoriete kleuren. Het thema  (denk aan de seizoenen, dieren, auto’s, bloemen) kan aangepast worden aan jullie wensen. Heb je interesse in een bijzonder geboortekaartje voor jullie kindje? Stuur me dan een mailtje en ik vertel je graag meer!

Bijzondere geboorteschilderijen

Ben je op zoek naar een bijzonder schilderijtje voor de kinderkamer van jouw baby? Of wil je een speciaal cadeau geven aan een aanstaande mama of papa? So Happy schildert de naam van jouw kindje met de hand op mooi, stevig papier. De kleuren en het thema zijn aan te passen aan jouw wensen. Wil je graag meer informatie? Stuur me dan een mailtje en ik vertel je graag meer!

schilderijtje naam geboorte handlettering